Sunday, February 14, 2010

KELAKAR??

Selingan.. Jom dengar Danial gelak besar.. Apa yang kelakar akupun tak tahu.. Biasa la budak ni mudah tercuit hari dia.. Tergurispun mudah jugak.. So mana yang kita prefer.. Tercuit atau terguris..?? Sebab tu hargailah setiap masa yang kita ada bersama anak2.. Tak sampai hati nak tengok air mata mengalir dari pipi mereka..


Ni masa balik dari kenduri di Perak.. Singgah makan KFC kat restoran jejantas Sungai Buloh..

KENDURI KAWIN DI PERAK..


Ni antara event pertama yang dilakukan sebaik sampai di Semenanjung.. Kenduri kawin sepupu abah yang akupun tak berapa nak kenal.. tapi pegi aje meramaikan majlis.. Berlangsung di Sitiawan, Perak..

Sapa ntah yang borak ngan abah ni.. tak kenal plak.. katanya nenek sedara..



Ni semua sedara2 from Sitiawan.. Satu konvoi..



Aii Danial.. Penat ker.. Maklumlah tengahari panas.. Sian dia..



Dapat masuk dalam kereta Wan.. baru sejuk sikit..


video

Ni rombongan nak meminang sapa pulak ni.. :)

CEKOI...

Nak tahu apa benda cekoi ni? Jon layan Danial borak..

video

So faham dah apa maksud cekoi??
Tah aku pun tak paham.. Hehehe...

WHERE TO BEGIN??


Oh boy! Oh boy! Where should I start.. It has been so long since I last blogged.. Nak start kat mana pun tak tahu.. Macam mana ek? Takut tak ikut sequence tarikh jer.. Emm.. Apa boleh buat.. Kira redah je la ni.. Start dengan cuti akhir tahun 2009.. Here we go..

Ok ni 1st event kalau tak silap end of November.. Visit from my in-laws.. Mak dah banyak kali, tapi untuk abah, it was his 1st..



Dinner kat Hartz Chicken Buffet..


Ada waiter kecik.. Hehe...



Gambar atas ni pulak masa pegi tamu betong..



Danial.. active as usual..



Mak and sheena tengah window shopping sayur.. hehe..



Dekat Margharita Hotel.. Selepas seminggu mak dan abah di Betong..



video

Sementara tunggu dinner.. Siap ada peminat lagi..